Produkty dla konserwy worków (10)

Łyżka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Łyżka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Łyżka do żywności SteriPlast® z niebieskiego polistyrenu jest produkowana w naszym pomieszczeniu czystym klasy 7 (10.000), pakowana pojedynczo do użytku jednorazowego, a następnie sterylizowana promieniowaniem gamma. Łyżka do żywności jest dostępna w dwóch rozmiarach: 2,5 ml (podobna do łyżeczki) oraz 10 ml (podobna do łyżki stołowej), idealna do pobierania próbek proszków, granulatów, past i cieczy. Niebieski odcień nie występuje naturalnie w żywności. Dlatego niebieskie produkty, lub ich części, jeśli przypadkowo trafią do produkcji, będą łatwo i szybko zauważalne podczas kontroli wizualnej. Użycie niebieskich narzędzi pomaga spełnić wymagania analizy i oceny ryzyka HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to szczególnie ważne w przemyśle spożywczym, produkcji żywności, a także w przemyśle paszowym i farmaceutycznym. Materiał: PS, niebieski
Skrobak do żywności, Niebieski - Może być używany jako część zarządzania obiektami obcymi HACCP/IFS/BRC.

Skrobak do żywności, Niebieski - Może być używany jako część zarządzania obiektami obcymi HACCP/IFS/BRC.

Rysik do żywności SteriPlast® z niebieskiego polistyrenu jest produkowany i pakowany indywidualnie do jednorazowego użytku w naszej sali czystej kategorii 7 (10.000). Na koniec jest sterylizowany promieniowaniem gamma. Stabilny i poręczny rysik jednorazowego użytku. Rysik służy do skrobania, wygładzania lub czyszczenia, ale także do usuwania resztek. Niebieski kolor nie występuje naturalnie w żywności. Dlatego produkty niebieskie lub fragmenty tych produktów mogą być szybko i łatwo rozpoznawane i wykrywane podczas kontroli wizualnej w przypadku ich zmieszania z produkcją. Użycie narzędzi niebieskich pomaga zatem w spełnieniu analizy i oceny ryzyka HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to szczególnie ważny wymóg w obróbce żywności, produkcji żywności, a także w przemyśle paszowym i farmaceutycznym. Materiał: PS, niebieski
Skrobak do żywności, niebieski - Może być używany w kontekście zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Skrobak do żywności, niebieski - Może być używany w kontekście zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Raki do żywności SteriPlast® z niebieskiego polistyrenu są produkowane w naszej sali czystej, klasy 7 (10.000), montowane, pakowane indywidualnie do jednorazowego użytku i sterylizowane promieniowaniem gamma. Solidny i poręczny rak do jednorazowego użytku. Rak jest odpowiedni do skrobania, wygładzania lub czyszczenia, a także do usuwania resztek. Niebieski kolor nie występuje w naturalnej formie w żywności. W związku z tym niebieskie produkty lub ich części byłyby bardzo szybko i łatwo rozpoznawane i wykrywane podczas kontroli wizualnej, gdyby przypadkowo trafiły do produkcji. Użycie niebieskich narzędzi przyczynia się zatem do zgodności z wymaganiami określonymi w analizie i ocenie ryzyka HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to kluczowy warunek, szczególnie w sektorach przetwórstwa żywności i produkcji żywności. Materiał: PS niebieski
Szpatułka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania obiektami obcymi HACCP/IFS/BRC.

Szpatułka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania obiektami obcymi HACCP/IFS/BRC.

Jednorazowa szpatułka do żywności SteriPlast® z niebieskiego polistyrenu jest produkowana i pakowana indywidualnie do użytku jednorazowego w naszej sali czystej kategorii 7 (10.000). Na koniec jest sterylizowana promieniowaniem gamma. Dzięki długiemu, ergonomicznemu i wytrzymałemu uchwytowi oraz spiczastej końcówce, ten jednorazowy produkt może być bezpośrednio włożony do pojemnika lub wbity w torby papierowe lub plastikowe. Ta szpatułka do żywności jest idealna do zbierania próbek proszków, granulatów i past. Niebieski kolor nie występuje naturalnie w żywności. Dlatego produkty niebieskie lub ich fragmenty mogą być szybko i łatwo rozpoznawane i wykrywane podczas kontroli wizualnej w przypadku ich zmieszania z produkcją. Użycie niebieskich narzędzi pomaga zatem w spełnieniu analizy i oceny ryzyka HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to szczególnie ważny wymóg w obróbce żywności. Materiał: PS, niebieski
Skrobak do żywności, niebieski - Może być używany jako część zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Skrobak do żywności, niebieski - Może być używany jako część zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Skrobak do żywności SteriPlast® z niebieskiego polistyrenu jest produkowany w naszym pomieszczeniu czystym klasy 7 (10.000), pakowany pojedynczo do użytku jednorazowego, a następnie sterylizowany promieniowaniem gamma. Stabilny i poręczny skrobak do użytku jednorazowego. Skrobak nadaje się do skrobania, wygładzania lub czyszczenia, a także do usuwania pozostałości. Niebieski kolor nie występuje w naturalnej formie w żywności. Dlatego niebieskie produkty lub ich części, jeśli przypadkowo trafią do produkcji, będą szybko i łatwo rozpoznawalne oraz wykrywalne podczas kontroli wizualnej. Użycie niebieskich narzędzi pomaga w spełnieniu wymagań analizy i oceny zagrożeń HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to szczególnie ważne w przemyśle spożywczym, produkcji żywności, a także w przemyśle paszowym i farmaceutycznym. Materiał: PS niebieski
Łyżka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania obiektami obcymi HACCP/IFS/BRC

Łyżka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania obiektami obcymi HACCP/IFS/BRC

Łyżka do żywności SteriPlast®, wykonana z niebieskiego polistyrenu, jest produkowana i montowana w naszym pomieszczeniu czystym klasy 7 (10 000, z wyjątkiem łyżki o pojemności 1000 ml), pakowana indywidualnie do użytku jednorazowego, a następnie sterylizowana promieniowaniem gamma. Łyżka do żywności jest idealna do proszków, granulatów i past. Odcień niebieskiego, który jest używany, nie występuje w naturalnej formie w produktach spożywczych. Dzięki temu niebieskie produkty lub ich części można szybko znaleźć i łatwo zidentyfikować podczas wizualnej kontroli, jeśli kiedykolwiek zostaną pomieszane w produkcji. Użycie niebieskich narzędzi pomaga zatem spełnić wymagania analizy ryzyka HACCP w odniesieniu do obcych ciał. Jest to ważne kryterium, szczególnie w przetwórstwie i produkcji żywności oraz w przemyśle paszowym i farmaceutycznym. Materiał: PS
Szpatułka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Szpatułka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Skrzydełko do żywności SteriPlast® z niebieskiego polistyrenu jest produkowane w naszym pomieszczeniu czystym klasy 7 (10 000), pakowane pojedynczo do użytku jednorazowego, a następnie sterylizowane promieniowaniem gamma. Dzięki długiemu, ergonomicznie uformowanemu, stabilnemu uchwytowi oraz ostrym ostrzu, możliwe jest bezpośrednie wkłuwanie się w opakowania, takie jak torby papierowe lub plastikowe, nawet przy użyciu tego jednorazowego produktu. Skrzydełko do żywności jest idealne do pobierania próbek proszków, granulatów i past. Niebieski kolor nie występuje w naturalnej formie w żywności. Dlatego niebieskie produkty, lub ich części, jeśli przypadkowo trafią do produkcji, będą łatwo i szybko zauważalne podczas kontroli wizualnej. Użycie niebieskich narzędzi pomaga zatem spełnić wymagania analizy i oceny zagrożeń HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to szczególnie istotne w przetwórstwie żywności, produkcji żywności oraz w przemyśle paszowym. Materiał: PS niebieski
Łyżka do żywności, niebieska - Może być używana w kontekście zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Łyżka do żywności, niebieska - Może być używana w kontekście zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Łyżki do żywności SteriPlast® wykonane z niebieskiego polistyrenu są produkowane w naszej sali czystej, klasy 7 (10.000), montowane, pakowane indywidualnie do jednorazowego użytku i sterylizowane promieniowaniem gamma. Dostępne w dwóch rozmiarach, 2,5 ml (łyżeczki do kawy) i 10 ml (łyżki stołowe), idealnie nadają się do pobierania proszków, granulatów, past i cieczy. Niebieski kolor nie występuje w naturalnej formie w żywności. W związku z tym niebieskie produkty lub ich części byłyby bardzo szybko i łatwo rozpoznawane oraz wykrywane podczas kontroli wizualnej, gdyby przypadkowo trafiły do produkcji. Użycie niebieskich narzędzi przyczynia się zatem do zgodności z wymaganiami określonymi w analizie i ocenie ryzyka HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to kluczowy warunek, szczególnie w sektorach przetwórstwa produktów spożywczych. Materiał: niebieski PS
Łyżka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania obiektami obcymi HACCP/IFS/BRC.

Łyżka do żywności, niebieska - Może być używana jako część zarządzania obiektami obcymi HACCP/IFS/BRC.

Łyżka do żywności SteriPlast® jest produkowana i pakowana indywidualnie do jednorazowego użytku w naszej sali czystej kategorii 7 (10 000). Na koniec jest sterylizowana promieniowaniem gamma. Ta łyżka do żywności jest dostępna w dwóch rozmiarach: 2,5 ml (odpowiadająca łyżeczce do deserów) oraz 10 ml (odpowiadająca normalnej łyżce) i jest idealna do pobierania próbek proszków, granulatów, past i cieczy. Kolor niebieski nie występuje naturalnie w żywności. Dlatego produkty niebieskie lub fragmenty tych produktów mogą być szybko i łatwo rozpoznawane i wykrywane podczas kontroli wizualnej w przypadku ich zmieszania z produkcją. Użycie narzędzi niebieskich pomaga zatem w spełnieniu analizy i oceny ryzyka HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to szczególnie ważny wymóg w obróbce żywności, produkcji żywności, a także w przemyśle paszowym i farmaceutycznym. Materiał: PS, niebieski
Szpatułka do żywności, niebieska - Może być używana w kontekście zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Szpatułka do żywności, niebieska - Może być używana w kontekście zarządzania ciałami obcymi HACCP/IFS/BRC

Szatule do żywności SteriPlast® wykonane z niebieskiego polistyrenu są produkowane w naszej sali czystej, klasy 7 (10.000), pakowane indywidualnie do jednorazowego użytku i sterylizowane promieniowaniem gamma. Długa, stabilna i ergonomiczna rączka oraz ostry brzeg umożliwiają bezpośrednie przebijanie papierowych lub plastikowych worków, nawet przy użyciu tego jednorazowego artykułu. Idealnie nadają się do pobierania proszków, granulatów i past. Niebieski kolor nie występuje w naturalnej formie w żywności. W związku z tym, niebieskie produkty lub ich części byłyby bardzo szybko i łatwo rozpoznawane i wykrywane podczas kontroli wizualnej, gdyby przypadkowo trafiły do produkcji. Użycie niebieskich narzędzi przyczynia się zatem do zgodności z wymaganiami określonymi przez analizę i ocenę ryzyka HACCP w odniesieniu do ciał obcych. Jest to kluczowy warunek, szczególnie w sektorach przetwórstwa produktów spożywczych. Materiał: Niebieski PS